Само в 7DniPlovdiv.bg

По-малкият брат на треньора на Раковски закопа зелено-белите срещу Гигант в Съединение

7 Dni Plovdiv14.10.20171min620
Гигант Съединение

Гигант (Съединение) измъкна победа с 1:0 срещу гостуващия ФК Раковски 2011 в среща от 11-ия кръг на Трета Югоизточна лига. Двата тима се бориха здраво на стадиона в Съединение.

Мачът отиваше към боево реми, но късметът се усмихна на домакините. Те поведоха в резултата в 72-ата мин. Попадението, донесло им крайния успех, обаче заши футболист на зелено-белите от Раковски.  Топката в мрежата на гостите прати десният им бек Анатоли Киков, разказаха пред 7DniPlovdiv.bg, присъствали на мача привърженици на футбола от Съединение. 23-годишният футболист си заби автогол, засичайки кълбото опразнената врата на своя отбор след атака на Гигант, започната от дясно на нападението.

Анатоли Киков е по-малкият брат на играещия треньор на ФК Раковски 2011 Стефан Киков, който е кадър на школата на Ботев и бивш играч на канарчетата. До края раковчани не успяха да стигнат поне до равен.  За Гигант победата се оказа отличен подарък и те вече са само на точка след ФК Раковски 2011 във временното класиране. Тимът от Съединение е на 16-а позиция с актив от 8 точки, а този от Раковски е 15-ти с 9 пункта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *