Само в 7DniPlovdiv.bg

Щастливият Войнов: Момчетата разбраха какво е да носят фланелката на Локомотив! Посвещаваме победата на публиката ни, която ни напълни душите и сърцата!

7 Dni Plovdiv13.10.20171min1000
Войн Войнов

Треньорът на Локомотив  Войн Войнов не скри здаволството си от успеха над Берое в Стара Загора. Специалистът остана доволен най-вече от  характера, който неговите играчи са показали под Аязмото.

“Много съм щастлив, защото победихме един от силните отбори в България. Момчетата разбраха какво е да носят фланелката на Локомотив. Това е име в българския футбол, което е претендирало за нещо. Тази година трябва да бъдем скромни. С това, което разполагаме се представихме достойно”, заяви щастливият Войнов.

“Мисля, че лагера на Говедарци беше много ползотворен. Момчетата днес показаха характер и от първата минута показахме, че заслужено победихме. Това искам от тях. Преди мача се видях с президента, който каза, че иска да види мъжки момчета пък каквото стане. И аз съм на такова мнение. Бяхме разучили Берое много добре. Те имат много силни страни. Не им оставихме пространства и съхранихме централната част. Накрая само ритаха топката, с което ни улесниха”, добави наставникът.

“Имаме достоен заместник на Пламен Николов и той днес се представи много добре. В следващите мачове ще дадем шанс на всички футболисти и който се представи добре ще играе. Засега не търсим заместник на Камбуров. Това ще го направим през зимната пауза. С тези футболисти можем да се представим достойно. Посвещавам победата на нашата публика, която и днес ни подкрепя. Тя ни напълни душите и сърцата! Надявам се в следващия мач да е още повече. Пожелавам на рожденика Камбуров да е жив и здрав и да мине границата от 200 гола. Пожелавам му здраве, той другото си го има”, завърши Войнов.