Само в 7DniPlovdiv.bg

ЧРД на Императора на Пловдив!

7 Dni Plovdiv13.10.20171min710
Мартин Камбуров и Зума

Днес живата легенда на Локомотив Мартин Камбуров празнува рожден ден! Императора на Пловдив чукна 37 лазарника. Съдбата си изигра шега с него и Марто ще се изправи срещу любимия си Локомотив навръх рождения си ден с екипа на Берое. На всичкото отгоре днес е и петък, 13-и. Късно тази вечер ще узнаем дали тази дата ще се окаже фатална и за кой от двата отбора.

През това лято Камбуров си тръгна от клуба през задния вход, но черно-белите фенове очакват, човекът когото боготворят един да се върне на „Лаута“, макар и вече да е окачил футболните бутонки на пирона. Никой обаче не може да заличи цифрите, които стоят срещу неговото име, защото той вече записа името си със златни букви в историята на Локомотив. Петкратният голмайстор на А група продължава да гони с всичка сила и върховите постижения в България. Императора е на четвърто място във вечната ранглиста на голмайсторите в елита  със своите 191 гола. Само на 3 попадания пред него е легендата на кръвния враг Ботев – Динко Дерменджиев – Чико.

Локомотивци с цялото си сърце искат Мартин да задмине иконата на канарчетата, но се надяват поне днес да не порази вратата на клуба, в който се превърна в легенда!

 

Екипът на 7DniPlovdiv.bg честити рождения ден на Мартин Камбуров и му пожелава да е жив и здрав и футболно дълголетие! Останалото Императора вече го постигнал и го притежава!