Само в 7DniPlovdiv.bg

Феноменалният Виана: Щастлив съм, че влязох в историята на Ботев! За мен е голяма възможност да играя за този клуб, в който за първи път вкарах 4 гола в един мач!

7 Dni Plovdiv12.10.20171min3280
Ботев Пл-Септември37

Героят на вечерта безспорно е Фернандо Виана. Бразилският голмайстор на канарчетата наниза 4 гола във вратата на Септември за разгромната победа с 5:0. Виана влезе  завинаги в историята на Ботев Пловдив, след като заши  рекордните за чужденец в клуба 4 гола в един мач.

“Щастлив съм след  тази победа. Много е специално да отбележиш четири гола. Надявам се Ботев  да продължава да побеждава, а аз – да вкарвам. За първи път реализирам 4 гола в един мач, а това е много важно за един нападател. Тази победа е много важна, а още по-хубавото е, че аз отбелязах толкова попадения и влязох в историята на Ботев. За мен е голяма възможност да играя за този клуб. Трябва да бъдем задружни и да продължаваме с добрите игри”

“Каранга е добър футболист, но аз мисля само за Ботев, не за него или за голмайсторския приз. Аз мога да вкарам още много попадения, но в момента искам да се насладя на случилото се. Не знам дали ще стана голмайстор в първенството, но колкото повече голове вкарам, ще бъда по-щастлив.”, обяви Виана, чиято голова сметка от началото на сезона набъбна на 9 попадения.