Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Край на своеволията! Наложиха вечерен час на смърфовете!

7 Dni Plovdiv10.10.20171min1860
Тренировка-Локо-Пловдив 4

Своеволията в Локомотив ще приключат. Ръководството на клуба предприе сериозни мерки, за да сложи край на купонджийските наклонности на част от футболистите на отбора. За целта дисциплината в клуба ще бъде затегната.  Играчите няма да могат да гуляят безнаказано до ранните часове по време, когато трябва да спазват спортен режим.  Според актуалния вътрешен правилник на клуба за футболистите има наложен вечерен час. Той е до 23 часа, разбра 7DniPlovdiv.bg. Ако някой го наруши, ще си отнесе суровото наказание според установените санкции.

На „Лаута“ са големи любители на чалготеките. Някои от тях обичат да осъмват по кръчмите. Шефовете на Локо са твърдо решени да сложат край на тази порочна практика.

Футболистите на черно-белите, които купонясваха в събота срещу неделя вечерта из пловдивските нощни барове, най-вероятно ще се разминат без наказания, научи още 7DniPlovdiv.bg. Така Дани Кики и Димо Бакалов, които са били забелязани да се веселят по заведенията, този път ще минат метър.  Очаква се те да не бъдат санкционирани, защото са се веселили по време на почивката на отбора. След края на лагера в Говедарци тимът получи време за релакс.

От клуба няма да предприемат мерки срещу играчите, когато го излизат по заведения в подобна ситуация. Но ако го направят, докато трябва да спазват режим преди официални мачове на Локо, ще бъдат наказани според цялата жестокост на действащия вътрешен правилник на клуба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *