Само в 7DniPlovdiv.bg

Борислав Михайлов разпореди: Бийте Франция!

7 Dni Plovdiv06.10.20171min780
Борислав Михайлов - шеф на БФС

Президентът на БФС Борислав Михайлов разпореди каква е целта пред националния отбор в мача с Франция, а тя е постигането на поредна домакинска победа в световните квалификации. Бившият страж все пак отчита, че съперникът има доста качествени футболисти в състава си, с които трябва да се внимава. Боби на два пъти е побеждавал “петлите” на “Васил Левски” – през 1985 и през 1993 година.
“В тази квалификационна кампания отборът ни е с пълна успеваемост в домакинските мачове, а сега целта е нова победа, този път срещу един от най-добрите отбори в света – Франция. Гостуващият отбор е пълен с класа и индивидуалности, които могат да радват феновете със своите атрактивни изпълнения. Да бъдем съперник на отбора на Франция е голямо предизвикателство за нас, но и голяма чест”, споделя Михайлов в официалната програма на срещата, изготвена от БФС.
“Нямам съмнение, че публиката ще аплодира изпълненията и на двата отбора по достойнство, а футболистите на терена ще им отвърнат с интересна и сърцата игра в духа на феърплея. Пожелавам на българските фенове и тези на гостуващия отбор да се насладят на незабравими 90 минути, изпълнени с положителни емоции. Нека не забравяме, че на стадиона няма място за расизъм и ксенофобия”, добавя босът. Интересното е, че след последните два мача с Швеция на “Васил Левски” и Холандия в Амстердам, той не сподели нито дума.
Шефът на родния футбол също така е приготвил завишени премии за тима при победа утре.
“Тема спорт”