Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Задържаха световния шампион на Локо в Одрин!

7 Dni Plovdiv04.10.20171min2360
Муса Мохамед - Локо Пд

Защитникът на Локомотив Муса Мохамед, който е световен шампион за юноши до 17 години с Нигерия, ще остане извън пределите на България още известно време. От понеделник той е в Одрин, научи 7DniPlovdiv.bg. Вече информирахме, че африканската перла на смърфовете напусна страната ни тогава. На нигериеца може да му се наложи да остане в Турция още ден-два. Той отиде до посолството там, за да си уреди работната виза. Трябва да я поднови за по-дълъг срок. Дотогова Мохамед ще бъде извън пределите на страната ни. Всъщност процедурата е такава, че докато чака за визата си не се позволява да е в България.

Ако нещата се уредят по-бързо, той евентуално може да се присъедини към отбора още за днешната контрола с Рилски Спортист.  В лагера на черно-белите обаче очакват Муса по-скоро да е обратно при отбора на лагера в Боровец и Говедарци за следващия спаринг срещу Струмска слава. Проверката с тима от Радомир ще е в петък.

Мохамед пристигна в Локо като преотстъпен от турската сензация Истанбул ББ. Така той може да използва времето, докато чака за документа, за да се види със свои приятели и познати в Турция.