Само в 7DniPlovdiv.bg

Кузман Маринков потвърди 7DP за Даксон: Ще говорим с него, когато договорът му свърши!

7 Dni Plovdiv04.10.20171min1410
Даксон за сайта

В последните дни в медийното пространство се появиха слухове за евентуално завръщане на Даксон да Силва в отбора на Локомотив, пишат колегите от TribunaPlovdiv.bg. Всъщност 7DniPlovdiv.bg първи разкри бомбастичната новина, че черно-белите се готвят да върнат бразилския любимец на феновете на „Лаута“. А с изказването си по-надолу завърналият се като шеф при черно-белите Кузман Маринков на практика потвърждава информацията на нашата медия, свързана със ситуацията около привличането на Даксон и намерението на Локо да  си го върне. Ето какво написахме ние:

ВИЖТЕ ТУК

А сега вижте какво каза Маринков пред колегите:

Екипът на TribunaPlovdiv.bg се свърза с изпълнителния директор на Локомотив Пловдив Кузман Маринков, за да разбере от първо лице дали клубът работи по осъществяването на този трансфер:

„Във футбола има можещи и неможещи, но нека всичко си стане по естествения процес. Постоянно разговарям с Даксон. Когато договорът му свърши, тогава ще говорим с него. Тези информации, според които Даксон ще дойде през зимата, не мога да кажа, че са верни. Нека всичко си стане по естествения начин“.

„Най-ползотворната възраст за един футболист е от 27 до 32 години. Сами виждате в Локомотив какви футболисти играят. Вижте Ванчо Траянов. Въпреки че е на 39 години, той си е основна част от отбора“.