Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Крушарски върна радостта на „Лаута“!

7 Dni Plovdiv03.10.20171min4580
Крушарски за сайта

В Локомотив вече няма и помен от финансовата криза, налегнала клуба допреди няколко месеца. Ситуацията на „Лаута“ е стабилна и липсват каквито и да било наченки на мрънкане за пари, а не е налице и причина. Собственикът на клуба Христо Крушарски е изплатил и последната полагаща се заплата на отбора, научи 7DniPlovdiv.bg. Възпитаниците на треньора Войн Войнов са получили възнагражденията си за месец август още преди мача със Септември (София).  Пари са осигурени и на всички треньори в ДЮШ, и на служителите в клуба.

По този начин босът на смърфовете, който замина за Москва, не виси със задължения към тима. През последните два месеца Крушарски  тихомълком, без да се хвали, изчисти всички заплати на „Лаута“. Бизнесменът се отказа да налага и глоби за срамните загуби, които допуснаха черно-белите, преди да измъкнат трудната, но сладка победа с 1:0 над Септември (София).

По отношение на премиите нещата също са в релси.  Преди да отпътуват за лагера в Боровец не бе раздаден бонусът за успеха в последната среща, но се чува, че всичко останало е изчистено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *