Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Ботев умува за германец

7 Dni Plovdiv03.10.20171min3380
Белия в Разград

Спортно-техническото ръководство на Ботев е получило доста интересно предложение за нов футболист. Пред щаба на канарчетата е лобирано за германец, научи 7DniPlovdiv.bg. Немецът е централен защитник. Той е един от вариантите за евентуален заместник на преминалия в израелския Ашдод Виктор Генев. Според запознати германският бранител се е подвизавал в по-ниските дивизии в Германия. Не става дума за футболист със солиден стаж в Бундеслигата. Треньорът на жълто-черните Николай Киров обаче почти сигурно ще го отхвърли като опция за ново попълнение за сърцето на ариегарда на тима, разбра още 7DniPlovdiv.bg.

Белия буквално е заринат с предложения за нов централен защитник.  Те валят едно след друго. Лансираните футболисти са чужденци. Сред е имало и португалец, койт също ще отпадне от сметките. Повечето от предложените защитници са французи или притежават френски паспорти, научи още 7DniPlovdiv.bg.  Вече писахме, че 27-годишен играч с гражданство на Франция отхвърли предложението на канарчетата да мине пробен период. Подвизавалият се в Лига 2 бранител искаше директно да подпише договор с носителя на Купата и Суперкупата на България, с което Киров не бе съгласен. Именно за този французин говореше Белия след мача в Бистрица.

На Коматево не са се отчаяли и засега не спират с издирването на качествен играч за тази невралгична зона. Задължителното условие е кандидатът за договор с Ботев да има гражданство на страна от ЕС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *