Само в 7DniPlovdiv.bg

Ботев връзва каре звезди, ситуацията при единия е доста напечена!

7 Dni Plovdiv03.10.20171min3020
Витоша Бистрица Ботев Пловдив (35)

Ръководството на Ботев (Пд) стартира преговори с четири свои аса за нови договори, информира „Меридиан Мач“. Става дума за капитана Лъчезар Балтанов, защитниците Цветомир Панов и Крум Стоянов и вратаря Иван Чворович. Очаква се до края на паузата в първенството четиримата да подновят контрактите си. Най-спешни са преговорите с Иван Чворович, чийто контракт изтича в края на месец декември. Останалите трима имат договори до края на сезона.

Според старши треньорът на Ботев Николай Киров изброените по-горе в никакъв случай не трябва да бъдат изпускани да си тръгнат като свободни агенти. Интересно е да се уточни, че от карето Балтанов, Панов и Чворович са твърди титуляри в Ботев от началото на сезона. Само Крум Стоянов е по-скоро резерви, но играе почти във всеки мач. Киров обаче е сигурен, че той също е важен за отбора.

Иначе в Коматево вече се готвят за отложения мач със Септември, който ще с е играе по време на паузата в първенството заради срещите на националния отбор с Франция и Люксембург.