Само в 7DniPlovdiv.bg

Трибют на великите QUEEN

7 Dni Plovdiv03.10.20171min440
1

Парчета на великите „QUEEN” ще разцепят Градския дом на културата “Борис Христов” по време на концерта  „Шоуто продължава  QUEEN Tribute“.  Песните на любимите на поколения „QUEEN” ще са в изпълнение на оркестъра на Държавна опера – Стара Загора със солист Теодор Койчинов /финалист от първия Мюзик айдъл/. Диригент, инициатор и ръководител на проекта е младият виенски възпитаник Димитър Косев.

Най-извесните песни на QUEEN като „Bohemian Rhapsody”, „The Show Must Go on”, „Who Wants to Live Forever”, „We are the Champions”, „I want to break free”, „Crazy little thing called love”, „Somebody to Love”, „We Will Rock You” и „Love of My Life” ще прозвучат в нови интерпретации в оркестрациите на Пламен Проданов, Свилен Димитров и Димитър Косев.

А емблематичната “Barcelona”, която Фреди Мерюри изпя в дует с Монсерат Кабайе и постави началото на модата за съвместни изпълнения на рок и поп певци с оперни гласове, ще бъде представена от сопраното Елена Петрова и Теодор Койчинов. Всичко друго в концерта е усещане за QUEEN. Защото шоуто трябва да продължи.

В екипа на концерта участват още:

Александър Тумангелов – барабани

Таньо Сандев – бас китара

Божидар Тонев – соло китара

Павел Цонев – клавир

Елена Петрова, Ванина Колева – беквокали

Озвучаване: Велин Трифонов и Диан Георгиев