Само в 7DniPlovdiv.bg

Невиждано – Хубчев благодари на журналистите, а след това отсече: Надявам се да дадем отпор на Франция!

7 Dni Plovdiv02.10.20171min1790
Петър Хубчев

Селекционерът на България Петър Хубчев бе избран за Треньор на месец август, като на официална пресконференция в пресклуб “България” получи своята награда. Наставникът на “лъвовете” благодари за приза, като гарантира от свое и от името на момчетата в националния отбор, че всички в селекцията му ще дадат най-доброто от себе си в предстоящото тежко домакинство на Франция тази събота. Хубчев за пореден път заяви, че не лозунгите и призивите ще върнат публиката на стадиона, а играта на “лъвовете”. Бившият треньор на Берое не скри разочарованието си от факта, че ако отборът на България бе излъгал този на Беларус по-рано през годината, трибуните на “Васил Левски” срещу Швеция щяха да са препълнени.

“Повярвайте ми, приемам много сериозно тази награда. Тя от голямо значение за мен, колкото и смешно да звучи, тъй като отношенията ми с вас, журналистите, невинаги са в рамките на нормалното. Понякога сме на различно мнение и затова ви благодаря от сърце. Смятам обаче, че естеството на нашата работа е по-различно от тази на клубните треньори. Заслугата е на всички. Благодаря както на вас, така и на момчетата, които са викани. Според мен тяхната заслуга е най-голяма”, заяви Хубчев.

“За нас това събиране няма да приключи в края на тази седмица, а след мача с Люксембург. Събираме се с чувството, че нещата ще завършат добре. Не се заблуждаваме и знаем срещу кого се изправяме. Точно този противник обаче трябва да ни сплоти още повече и да ни направи по-силен отбор. Продължавам да държа на своето мнение, че не лозунгите, а играта ще върне хората на стадиона. Надявам се, че ще успеем да докараме момчетата до такова състояние, че като борба, като желание да успеем да се противопоставим на французите”, допълни още селекционерът.

Спортал