Само в 7DniPlovdiv.bg

Гонзо готви завръщане в Локо!

7 Dni Plovdiv02.10.20171min6610
Гонзо в Локо Пд

Една от живите легенди на Левски Георги Иванов отскоро е без работа. Той напусна „Герена“, за да поеме Черно море, но преди по-малко от две седмици си тръгна от „Тича“ заради слаби резултати. След този развой веднага плъзнаха слухове, че Георги Иванов може да се завърне под някаква форма в любимия си Левски. По информация на „Меридиан мач“ това няма да се случи на този етап.

Собственикът Спас Русев е доволен от екипа, който в момента управлява „сините“. За силния спортно-технически човек на „Герена“ е избран Даниел Боримиров и промяна в тази посока на този етап не се предвижда.

От доста време на мачовета на клуба се появява и Наско Сираков, но и Вълка няма да се завърне под някаква форма официално в клуба. Както вече информирахме, възможно е той да помага на „сините“, но без да има пост.

В същото време Георги Иванов не се е появявал пред медиите, откакто напусна „Тича“. Според запознати, той смята да излезе в дълга ваканция, за да си почине от футбола. Едва след това той ще търси нова работа, която по всяка вероятност ще е свързана с Локомотив (Пд).