Само в 7DniPlovdiv.bg

Неопитен шофьор предизвика кърваво меле на “Тракия”! Заспа и се заби в бензиностанция, уби човек, борят се за живота на друг

7 Dni Plovdiv01.10.20171min16650
полиция

21-годишен е младежът, който загина рано тази сутрин при кървавата катастрофа на автомагистрала „Тракия“ край Пазарджик. Жертвата е пътувала на седалката до шофьора, който е най-младият от всички – на 20 години.

Останалите пасажери във Фолксвагена-ковчег на жена на 30 години и мъж на 39 години. Всички са в пазарджишката болница, единият от оцелелите мъже е с много тежки травми и с опасност за живота.

Мелето е било толкова жестоко, че оживелите са били вадени от пожарникари, които рязали ламарините на колата. Все още не се знае причината на катастрофата, при която колата се е забила в табела на бензиностанция, но се предполага, че или водачът си е отклонил вниманието, или е заспал зад волана, коментираха разследващи.

По информация пък на БЛИЦ автомобилът се е движил с много висока скорост. Всички участници в катастрофата са от София. Те са пътували от Пловдив за родния си град.