Само в 7DniPlovdiv.bg

Войнов: От нас зависи дали ще върнем публиката на трибуните! През зимата ще намерим футболистите, които ни трябват

7 Dni Plovdiv29.09.20171min590
Локо Пд-Септември004

Треньорът на Локомотив Войн Войнов не скри задоволството си от победата над столичния Септември. Според специалиста този успех ще върне самочувствието на отбора. Войнов изрази надеждите си публиката на черно-белите отново да се върне на стадиона, след като днес на трибуните имаше обидно малко хора.
“Най-важното беше да спечелим, тъй като загубихме последните три мача. Беше ни много нужно, за да се приближим към средата на таблицата. Имахме много проблеми със състезателите в днешния мач. Дани Кики го реабилитирахме и съм доволен от него, но не е готов на 100 процента. Знам, че и двата отбора могат повече от това, което показаха днес”.
“Победихме заслужено, защото имахме повече ситуации за гол. Беше ясно, че който вкара победата отива за него. Нашите футболисти се приспособиха през второто полувреме и създадоха 3,4 ситуации за гол. Хубаво е, че прекъсването е сега и ще бъдем в по-добро настроение. Ще направим две контроли – едната е с Рилски Спортист, имаме и нов състезател от вчера. Надявам се и той да помогне в следващите мачове. Ще е готов за следващия мач, от него зависи да се приспособи”.
” Кики осъзна грешката и показа желание за игра. Би трябвало сам да осъзнава, че трябва да е лидер на отбора. Всичко зависи от него. Когато отборът загуби е нормално да има критики. Имам доста забележки, не можахме да зарадваме хората с хубава игра. Желанието ни е да се върнат по трибуните. Всичко зависи от нас. Закъсняхме със селекцията, а знаем че имаме празнини в отбора. През зимната пауза ще намерим това, което ни трябва”, коментира треньорът на Локо.