Само в 7DniPlovdiv.bg

Агитката на черно-белите изригна: В клуба змии, на терена мишки! Лаута Арми пак поиска главите на директорите и щаба, не пожали Ботев и бултрасите!

7 Dni Plovdiv29.09.20171min1880
Локо Пд-Септември070

Агитката на Локомотив продължи да отстоява позицията и мнението си към случващото се в любимия им клуб. За мача със Септември (София) на “Лаута” дойдоха максимум 300 фена, което е може би абсолютен антирекорд за посещаемост на домакински мач на тима.
За сметка на това ултрасите издигнаха два красноречиви транспаранта. Единият от тях те опънаха на Трибуна Бесика. Той гласеше: “В клуба змии, на терена мишки!”
Другият транспарант те разпънаха на Трибуна Спортклуб. На него пишеше: “Чаво, Росен, Румен, Войнов и щаба вън!”
След почивката Лаута Арми сложи под ножа и градския съперник Ботев феновете на канарчетата заради историята около инцидентите по Гладстон след дербито. Както е известно, първо привържениците на жълто-черните обвиниха полицай-фен на Локомотив, че е провокирал грозните сцени. След това пък ръководството на Ботев пусна сигнал в МВР, подкрепяйки бултрасите с искане за разследване на случая. Именно това провокира и отговора на Лаута Арми чрез транспарант. А той гласеше: С жалба или две, в Пловдив ще си остането с вдигнати ръце!”