Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Локо маха „позабравен“ на „Лаута“ футболист

7 Dni Plovdiv29.09.20171min5180
Тренировка-Локо-Пловдив за сайта

Локомотив ще махне „позабравен“ на Лаута футболист, научи 7DniPlovdiv.bg. През последните 2 седмици присъствието му на тренировките на отбора преминава незабелязано. Става въпрос за халфа Фофана Мамаду. 22-годишният котдивоарец  започна проби при черно-белите преди повече от 15 дни.

До днес  той все още се готвеше с отбора. Фофана ще бъде освободен, като се очаква да напусне „Лаута“ най-късно в началото на следващата седмица. Африканецът не е впечатлил треньорския щаб по време на тестовете си, но поне засега играчът не е отпратен, а е оставен да участва в заниманията. Вероятно халфът чака да му бъде осигурен самолетен билет и ще си тръгне, когато дойде време за полета му.

Мамаду пристигна на „Лаута“ преди повече от две седмици, като се включи в контролата срещу юношите на клуба, спечелена с 6:1. За последно той се подвизаваше за молдовския Саксан. Първоначално Войн Войнов и екипът му  отложиха присъдата на Фофана за тази седмица, тъй като през миналата мислите на всички бяха насочени към Битката за Пловдив с Ботев, която бе загубена с 0:3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *