Само в 7DniPlovdiv.bg

На Зума – паметник, на Узуна – пенсия и кой откъде е! Локомотив има нужда от други хора

7 Dni Plovdiv27.09.20171min8470
Христо Бонев

Има двама влъхви, които открай време са на “Лаута”. Минават президенти, сменят се собственици, но Христо Бонев и Атанас Узунов са все във ведомостта. Какъв е приносът им, не е ясен. Единият все се ослушва какво получават останалите в Локомотив, а другия гледа да е близо до екипировката…За тях Локомотив е едноличен пенсионен фонд.

А, да, Зума работи и…подпис. Който знайни и незнайни автори на декларации слагат, стане ли напечено. Подпис под декларацията: Христо Бонев. Да, легендата е велик, много велик. Най-великият за Пловдив! Вечният за Локомотив. Хубаво, да се вдигне паметник на входа, да се кръсти трибуна и да се оттегля. Да е наистина почетен президент, който през две седмици е на “Лаута” за домакински мач.

Същото важи и за Узунов. Пенсионира се, но все се реди на опашка. Взима пари като общинар, взима пари като човек на тотото в Пловдив, взима на “Лаута”, взима и пенсия. Дъщеря му взе и едни 60 000 от подлеза, който уж бе даден за стопанисване от клуба. Халал да са и. И на Узуна. Но и неговото време на “Лаута” безвъзвратно изтече. Държаха го досега, защото като дясна ръка на проваления кмет Тотев можел да помогне нещо за бакиите със стадион “Локомотив”. Ами не може! Видя се.

Узунов и Бонев трябваше да си заслужат заплатите това лято, когато Локомотив се напълни с некадърници. Да кажа, че от онова момче на вратата, не бялото, а другото, чеп за зеле не става. Че идват и други ментета за комисионна. Да намекнат на Крушарски, че с някои трансфери го крадат. Да се преборят Мартин Камбуров да си е вкъщи. Да не допускат бившият кмет на Белово да ползва клуба като временен ангажимент, докато се устрои на по-добро място.

НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ДОПУСКАТ ЛОКОМОТИВ ДА Е ВСИЧКО ОНОВА, КОЕТО Е ДНЕС!

На “Лаута” трябват млади директори, които вече са в 21-и век. С динозаври от 20-и няма да стане, дори да са Зума и Узуна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОРЕДИЦАТА В 7DNIPLOVDIV.BG: Как през годините Атанас Узунов си живееше повече от широко на гърба на Локомотив – трансфери, сделки, задкулисие, гешефти!