Само в 7DniPlovdiv.bg

Крушарски измисли как ще извади Локо от кризата! Глобява всичко живо в клуба и води две нови перли! А черешката на тортата ще е заклещване на отбора в гората за 14 дни!

7 Dni Plovdiv25.09.20171min1660
Крушарски - Аржентина

Финансови санкции ще бъдат наложени на футболисти, треньори и шефове в Локомотив след загубата от Ботев с 0:3 в пловдивското дерби. Това съобщи собственикът на “черно-белите” Христо Крушарски.
“Не обичам думата глоба, но явно на българина ако не му бръкнеш в джоба, не се оправя лесно. На този етап не смятам да гоня никого, но ако някой е решил да си тръгне, няма да го спирам”, коментира Крушарски.
Освен това футболистите ще бъдат на 14-днeвен лагер на базата в Говедарци след домакинския мач от 11-ия кръг на Първа лига със Септември, насрочен за идния петък.
“Това ще бъде част от санкцията. Нека играчите се замислят и се подготвят на спокойствие”, коментира още пред БТА босът на “смърфовете”.
Очаква се във вторник към Локомотив да се присъединят двама нови футболисти – българин и чужденец, като единият от тях е много класен изпълнител. Имената им ще бъдат обявени, като пристигнат в отбора.
Крушарски добави, че добре разбира болката на привържениците на Локомотив от слабите игри на отбора и загубите в последните мачове.
“Искам да подчертая, че аз нямам проблеми с феновете и да се спре да са спекулира с тях. След загубата ни от Ботев снощи бях до късно на нашия стадион в парк “Лаута”. Имаше полицай на входа, но атаки и закани от страна на фенове нямаше. Аз не видях такива действия”, завърши Христо Крушарски.