Само в 7DniPlovdiv.bg

Бойко Борисов остави Тотев в шеста глуха на панаира и обяви: Само идиот ще си помисли, че съм тук да се сдобрявам с БСП

7 Dni Plovdiv25.09.20171min25930
Панаир02

Бойко Борисов лично откри Международния технически панаир в Пловдив, след което премиерът заедно с министъра на икономиката Емил Караниколов, домакина Георги Гергов и областния управител Здравко Димитров.Интересно е, че кметът Тотев така и не бе допуснат близо до премиера.

Министър-председателят обаче отрече посещението му да е по какъвто и да било начин политическо. На въпрос дали се опасява, че мнозина ще сметнат изненадващата му визита в Панаира за опит за стопляне на отношенията с Гергов, премиерът заяви: „Аз не вярвам да има такъв идиот в държавата, който да си помисли това! Не мнозина, а един такъв идиот няма”.

„Наслушах се на такива глупости!”, отсече Борисов за евентуалните подозрения за политически разговори с Гергов. Премиерът обясни, че партньорство на БСП е било предложено от гледна точка на това, че на България й предстои да председателства Съвета на Европейския съюз. Именно заради това на социалистите била предложена позицията „председател на парламента”. „Щеше да е добре всички да сме дружни”, коментира Борисов.

Що се отнася до общата обиколка на Панаира, той заяви: „Няма да е европейско да дойда на Панаира и да кажа “Гергов да не е до мен!”.

КЪДЕ Е ТОТЕВ НА ПАНАИРА, ВИЖ ТУК:

Бойко Борисов откри есенния технически панаир в Пловдив