Само в 7DniPlovdiv.bg

След драмите на “Лаута”, отмениха днешната тренировка на Локо заради страх от ексцесии

7 Dni Plovdiv25.09.20171min800
Тренировка - Локо Пловдив

Драматичните събития след тежката загуба на Локомотив от Ботев в пловдивското дерби доведоха до отмяна на днешната тренировка на отбора, разкриха източници на 7DniPlovdiv.bg. Преди обяд черно-белите трябваше да проведат възстановително занимание след снощното фиаско в Битката за Пловдив. Възпитаниците на Войн Войнов обаче не излязоха за нея. На “Лаута” най-вероятно са стигнали до това решение, за да може малко да се поуталожат страстите след погрома с 0:3, претърпян на базата в Коматево в първото историческо дерби, провело се пред празни трибуни. Припомняме, че след срамното поражение от Пирин с 0:5 в Благоевград, ултрасите прекратиха тренировка на тима, четейки конско в продължение на около час.
Както е известно, малко след края на мача над 100-на от най-верните фенове на Локо се изсипаха пред “Лаута”. Побеснелите привърженици бяха възпрени от полицията. Иначе можеше да стане страшно, особено след като ултрасите буквално бяха подивели. Те смятаха потърсят отговорност от футболистите и цялото ръководство за безхаберната игра на тези, които разхождаха черно-белия екип на стадиона на вечния враг.
Социалните мрежи и форумите буквално са заляти с негативни мнения. На прицела на феновете са не само футболистите и треньорът Войн Войнов, но и цялото ръководство на клуба, начело със собственика Христо Крушарски.
Така черно-белите ще започнат подготовка за предстоящото домакинство на Септември от утре следобед в 17 часа. С половин уста от “Лаута” заявиха, че всъщност днешното възстановяване не е пропаднало, а се е състояло снощи след завръщането на отбора на стадион “Локомотив”. Смърфовете приемат столичани в петък от 17:30 часа.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *