Само в 7DniPlovdiv.bg

Е, не! Съгласни ли сте да уволнят такава учителка от вашата детска градина, защото публикувала снимки като тези?

7 Dni Plovdiv23.09.20171min26050
6

Виктория Демешкина от руския град Екатеринбург стана обект на сериозни критики от страна на родители, след като те забелязаха нейни снимки в Инстаграм.

Според родителските тела, нейните „пози и лицеви изражения са твърде секси“. В резултат хубавата лелка е била уволнена от работата си в детската градина.

На една от въпросните снимки 26-годишната е в бял потник, който подчертава нейното сочно деколте. На друга младата възпитателка е в розов потник и се опитва да направи мост.

Отвратената майка Светлана, която е и откривателката на снимките, казва: „Случайно я видях в Инстаграм. Много от снимките ѝ имат сексуален характер. Позите ѝ и муцунките са твърде секси, те не са подходящи за човек, който работи с деца. Начинът, по който тя изглежда и се облича, влияе на децата по лош начин“.

Гневът от външния вид на Виктория бързо се разпрострял и върху другите родители и те се оплакали на управата на детската градина.

Виктория на свой ред твърди, че снимките ѝ въобще нямат сексуален характер. „Тези снимки просто показват моменти от живота ми. Те нямат друг контекст. Не виждам нищо лошо в тях“, казва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ