Само в 7DniPlovdiv.bg

Радост в Ботев! Неделев тренира пълноценно, повежда канарчетата към бой по Локомотив в дербито

7 Dni Plovdiv22.09.20171min880
Тодор Неделев

Звездата на Ботев Тодор Неделев почти сигурно ще играе в пловдивското дерби с Локомотив в неделя, научи 7DniPlovdiv.bg. Днес следобед 24-годишният халф направи първа тренировка с топка след контузията си в коляното. Предварително информирахме, че след това занимание до голяма степен ще се изясни дали той ще е в състояние да участва в сблъсъка с градския съперник. Тодор е  провел пълноценна тренировка, но все пак е изпитал и леки болки.

За момента индикациите от Коматево са, че Неделев ще може да помогне на отбора по пътя към успеха в мача със смърфовете. Все пак окончателното решение за завръщането му в състава за дербито ще бъде взето утре късно следобед, когато ще се проведе последната тренировка на тима преди дербито. Ако всичко е наред след нея, Месията на тима ще бъде включен в групата за дългоочаквания двубой, като се очаква той да излезе на терена като титуляр.

Битката за Пловдив е в неделя от 17:30 часа на базата в Коматево. За съжалението двата отбора ще си оспорват званието Господар на града ни пред празни трибуни заради наказание на канарчетата.