Само в 7DniPlovdiv.bg

Пловдивчанката Джулиана Гани взриви Къщата с тези признания! Брат й е свещеник и не я понася, а майка й е по-зле и от нея – 4 от 4!

7 Dni Plovdiv22.09.20171min3030
джулиана гани

Един от братята на силиконката Джулиана Гани е свещеник и никак не одобрява поведението й и външния вид, разказа брадърката в къщата.

Всъщност фамилията на блондинката е доста многолюдна – тя има още една сестра и двама братя, но всички са от различни бащи. Нейният е италианец, затова фамилията й е Гани. Тя обаче не е израснала с него, а с майка си в родния Пловдив.

Там като свещеник служи и единият й брат. „Аз не мога да разбера неговата философия, той – моята. Не ме упреква, но винаги за всичко обича да ми прави забележки. Казва ми: „Не е нормално да ходиш по улицата по този начин, облечи се по-скромно, защо винаги искаш да биеш на очи?!”. Казвам му: „Атрактивна съм, така се чувствам отвътре”. Но все едно говоря на дърво и обратното”, оплаква се Джулиана в къщата.

Тя сподели, че той от 10 години не е бил на почивка, защото смята отпуската за светско удоволствие, но го похвали, че пее прекрасно. Гани е по-близка с другия си брат, който я отгледал като малка. Майка й много пътувала, за да зарежда магазина за обувки, който стопанисвала.