Само в 7DniPlovdiv.bg

Героиня от Световното в Словения: Вярвахме, че можем да спечелим медали! От Италия ме поздравяха след всяка победа!

7 Dni Plovdiv22.09.20171min340
Силвана Чаушева - волейбол 2 jpg

Една от героините на Световното първенство за жени до 23 години в Словения, спечелила с тима на България бронзов медал от Мондиала – Силвана Чаушева, разкрива, че отборът е вярвал още от самото начало в себе си и шансовете си да постигне нещо значимо. 7 DniPlovdiv.bg припомня, че до това лято тя играеше за гордостта на Пловдив – Марица.Ето какво заяви диагоналът на волейболистките за успеха:

“Не знам за хората, извън отбора, но аз лично, както и момичетата, всички ние вярвахме, че можем да постигнем успех. И може би именно тази вяра спомогна за тези медали”, заявява волейболистката. Чаушева изказа огромни благодарности на треньорката Антонина Зетова, която била огромен фактор за успеха и е направила така, че да се чувстват всички като едно голямо семейство:

“Да, медалът ни струваше много усилия, но аз съм щастлива и не съжалявам за трудните моменти, защото за мен волейбола е удоволствие. Имахме страхотни изживявания, които ще останат задълго в съзнанието ми. Започнахме с дълъг лагер, но много приятен, не се усети как протичаше, благодарение на това, което направи треньорката за нас. Накара ни да не чувстваме умората, да не ни писне от тренировки, показа страхотно отношение и бяхме едно голямо семейство, което рядко се вижда в един национален отбор”.

Силвана Чаушева, която продължава кариерата си в Италия за новия сезон изрази задоволство, че постижението на тима ни е имало отзвук и на италианска земя. Тя разкри, че е получавала поздравления след всяка победа от новия си клуб Унет Ямамай, като това внимание е било страхотно за нея. То пък я задължава от тук нататък да дава всичко от себе си в предстоящия шампионат на Апенините, като волейболистката ни заминава за Италия в събота.
http://bgvolleyball.com