Само в 7DniPlovdiv.bg

Защитник на Ботев се закани: В дербито с Локо ще покажем кой е отбора на Пловдив! Лъчо Балтанов ни съживи и ни даде искрата в Горна

7 Dni Plovdiv22.09.20171min600
Радослав Терзиев

Защитникът на Ботев Радослав Терзиев сподели мнението си след успеха в Горна Оряховица в турнира за Купата на България. Той изтъкна, че влизането на капитана Лъчезар Балтанов е било в основата на обрата, който направиха жълто-черните. Радо коментира и предстоящото дерби с Локо.

„Появата на Лъчо Балтанов през второто полувреме съживи отбора. Вкара гол, после асистенция, накрая още един гол. Даде старт на победата.Започнахме отпуснати, разконцентрирани. Допуснахме гол още в 1-ата минута. На полувремето си казахме обаче, че излизаме и обръщаме мача, а влизатено на Лъчо даде искрата. Има доза напрежениеот факта, че защитаваме трофея, но играем мач за мач, ако успеем пак да го спечелим супер, ако не живи и здрави.Най-лошото в предстоящото дерби с Локо  е, че няма ди има публика. Трябва да дадем над 100 процента, за да победим и да покажем кой е отбора на Пловдив”, добави той.