Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия преди мача в Горна Оряховица: Отново ще се борим да спечелим Купата на България! Най-голямата ни загуба ще са празните трибуни на пловдивското дерби!

7 Dni Plovdiv21.09.20171min990
Николай Киров - Белия за сайта

Треньорът на Ботев Николай Киров коментира предстоящия мач с Локо (ГО) за Купата и дербито с Локо в неделя.
“Локомотив Горна Оряховица е един много компактен отбор и играе грамотен футбол. Наблюдавах няколко мача, отборът е съвсем различен от този, който победихме на два пъти миналата година. Ние няма да подценим този мач, тъй като мачовете за Купата са различни спрямо тези за първенството. Всички футболисти са на максимална концентрация и говорим за това, че не бива да има подценяване. Ще направя няколко промени в състава. Това е неизбежно, тъй като за една седмица имаме 3 сериозни мача и няма как това да стане с едни и същи футболисти. Ние сме носители на Купата на България и отново ще се борим за трофея”, заяви Белия пред колегите от Пловдивнюз.
“Макар, че на дневен ред е мача за Купата имаме едно наум и за предстоящото дерби. Най- голямата загуба за нас са празните трибуни. Най- тежко ми е, че няма да има публика и на стадиона ще е тягостно. Надявам се Тодор Неделев да се възстанови и да разчитам на него за дербито”, заяви Белия.
В момента Ботев е на режим във Велико Търново днес сутринта възпитаниците на Николай Киров тренираха на стадиона в Дряново.