Само в 7DniPlovdiv.bg

Белия проплака: Скамейката ни е къса, поддадохме се на пресата на Лудогорец!

7 Dni Plovdiv18.09.20171min620
Лудогорец Ботев Пловдив 2 (4)

Треньорът на Ботев Николай Киров – Белия не криеше разочарованието си от загубатата от Лудогорец. Специалистът изтъкна, че късата резервна скамейка се оказва сериозен проблем за канарчетата.

“След едно по-добро първо полувреме, се поддадохме на пресата на противника. Те взеха инициативата и ни отбелязаха 2 гола. Бързият гол през втората част повлия на тяхното самочувствие и те се втурнаха напред. Първите минути на второто полувреме трябваше да ги изиграем по умно. Вместо това допуснахме нелеп гол“

“През първото полувреме пресирахме малко по-дълбоко. Искахме и второто така да стане, но се поддадохме на пресата. Идеята беше да осъществим бърза контраатака. Мачовете са различен тип и настройката. Стилът ни е да играем открито. Ако се наредим пред нашата врата няма как да имаме успехи. През второто полувреме днес не изнасяхме топката. По такъв начин не можем да печелим.”

“Това сме хората, които ще завършим до Нова година. Нямаме достойни заместници на скамейката и това е проблем на всички български отбори. След направените смени не се промени нищо в нашата игра. Лекарският екип прави всичко възможно Неделев да е готов за неделя. Възстановяването му върви по план”

“Срещу Локомотив (Горна Оряховица) нямаме право на грешка, защото трябва да защитим Купата. Ще направим всичко възможно да спечелим двубоя”, коментира Белия.