Само в 7DniPlovdiv.bg

Култов Крушарски направо ги попиля: Загорчич да си вземе далекоглед, и на мен ми идваше да забия един шамар на вратаря на Славия!

7 Dni Plovdiv18.09.20171min4730
Христо Крушарски за сайта

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски коментира обстойно най-актуалните неща, свързани с клуба. Босът на изрази мнението си и по вчерашния инцидент с вратаря на Славия Стериакис, по който полетяха куп предмети от страна на феновете на черно-белите. В предаването “Лига Спортал” бизнесменът разкри, че агитката на пловдивчани всъщност е била провокирана грозно от гръцкия страж.
Няма умисъл в действията на феновете. Аз с тях имам много добра комуникация. През последната година и половина Локомотив има най- приличната публика. Разбрахме се- няма бомбички. За това, което се случи вчера вина има и вратаря на Славия. Докато бях там той се обърна най-малко 10 пъти и дразнеше. Пак казвам това беше инцидентен случай. Ще седнем, ще поговорим и ако се повтори ще има санкции.
“Аз незнам Загорчич защо не си вземе едни очила. Това беше PVC тръба от знаме. Който я метнал, ще се разберем, но е е желязо. Загорчич що не си предупреди моченцето да не се занимава с публиката. Аз бях пет минути там , 5-6 положения имаше, в които на мен ми идваше да му ударя един шамар. Публиката е да вика и да пее, аз не го оправдавам това, но все пак има моменти, когато те предизвикват”, заяви Крушарски.
“Аз ще ви дам деня, часа и минутата,когато е воден разговора с Мартин Камбуров. Аз бях в Бразилия, когато той 3 часа реди мача казва, че няма да играе. Евала му като играч, но той трябва като професионалист да каже аз играя за пари, не за марката. Аз му казах Мартине, извади пари и управлявай. Аз му се обадих от Бразилия, попитах го защо е така и той ми каза аз повече няма да играя щом не ми вярваш. Един път си тръгна, аз отидох говорих с него и го върнах. Втори път… Аз плащам музиката и трябва да се моля на музикантите да ми свирят?”, коментира босът на Локо.
“Дани Кики се качва в автобуса и казва от утре аз не съм част от Локомотив и Войната ми звъни: Дани Кики ми каза еди какво си. На другия ден отива и казва аз говорих с адвокатите и ми каза, че няма да разтрогна щото няма къде да играя, вместо да се извини. От понеделник на Дани Кики се прави програма на 8- часов работен ден и ще прави анализи на всички мачове, които е изиграл. Да каже дали си е изработил парите- аз това ще искам от него”.
“Имаше някакви проблеми, но се разбрахме за пари да си говорим само помежду си. Така, че всичко е наред. Аз съм казвал винаги, че на мен не ми достигаха 500 000 лева, които ме задъхаха със забавянето на моите плащане. Така се получи първата година като бях и имаше един месец забавяне. Момчетата знаят, че ще им платя. Лошото представяне няма връзка с пари. Лошото представяне донякъде е и от вътрешния ред. Аз съм си направил труда да върна назад и да проверя. Тази история се повтаря при всеки един нов човек. Само при един човек е имало ред, когато станаха шампиони. От дребните интриги стават тези неща- от определени хора и определени футболисти. Има една група, която иска да управлява. Който дойде винаги е добре дошъл, но с чисти намерения. Дойдоха едни момчета имало инвеститор, ама той искал да види каква е ситуацията. Какво да видят чукни на компютъра и виж, каквото е при нас, това е и в НАП. Ама готов ли си да прехвърлиш акциите – да готов съм и ще давам по 200 000 лева и всичко ще им оставя, каквото съм направил”.
“Снощи един човек гледал мача по телевизията и ме чака да пита защо е така. Говорихме и се разбрахме. Трябва да сме единни и да започнем да градим от школата, но нямаме условия. Има един терен изкуствен, които е по лош от нива. Имаме и кошарата. Така, че как да тренират 400 деца. Ние толкова време си говорим за база. Искам да благодаря Напролет ще имаме 4 нормални игрища и тогава ще се похвалим, че има условия за работа. Така, че на тези момчета, които пишат анонимно да извадят 5 лева и да дойдат като почнем да забият поне един кол.
Не става с магическа пръчка. Аз нямам 1000 декара земя в Пловдив. В Аржентина имам 400 декара и мога да ги закарам там, ама е малко далечко. Така, че магарето в калта няма да си оставя”.
“Имам готов проект за стадиона- едно малко бижу. Този проект вече е внесен в общината, но Локомотив не е собственик и няма как да направя нещо. Държавата, общината могат да финансират. Но ако държавата финансира, трябва да даде и на Ботев. Ако ми дадат разрешение за строеж- утре почвам първата трибуна. Направил съм план за 5 години”, заяви Крушарски.
“Миналата седмица издадох заповед- всяка сряда контролен мач с юношите”.
“С Пирин е минала работа. За вчера имах разговор с един футболист, името ще го запазя сега. Идва мач с Ботев- тогава може да им паднат санкциите. Това е друг мач, там тръпката е друга. Значи Веско Марчев, Димо Бакалов, Дани Кики- колко гола са вкарали, значи се оправдаваме че нямаме централен нападател, сега вече имаме. Не можеш да покажеш, че можеш и след това да играеш носят ме мамо, влачат ме. Воин Войнов е човек, какъвто търсех аз. Той първо е психолог, второ е опитен треньор и много добър човек. Ние си говорихме с него и той ме разбра. Войнов остава докато съм аз. Това няма да играем, защото треньорът ни пречи- свърши. Илиан Илиев защо си тръгна? Не беше ли ситуацията същата. Някои хора не могат да разберат, че са едни наемници, те не са локомотивци. Те са наето да свършат някаква работа и трябва да я вършат. Има една широка врата на стадиона, Тя е отворена винаги. Не я затварям, защото всеки един момент някой може да си тръгне. Твърда позиция и това ще премине още следващия мач. От всяка ситуация има поне 3 изхода и аз трябва да ги намеря”, заяви Крушарски.
“Много хора ми се смееха като говорех за целите миналата година и по миналата, но видяхте, че съвсем малко не ни достигна. Локомотив пак ще бъде на една от предните позиции”, коментира Христо Крушарски.