Само в 7DniPlovdiv.bg

Жесток удар за Слави! Хвана доверените си хора да го подслушват. Уволнява наред и не се доверява на никого

7 Dni Plovdiv18.09.20171min18740
Слави Трифонов

Шпиони в екипа си е уловил Слави Трифонов.

На една от оперативките си Дългия и хората му бистрили концепцията за новия сезон, когато човек от екипа намерил касетефон, лепнат с тиксо под масата“Какво е това?”, поинтересувал се Трифонов, а разбирачи веднага пуснали записа.

Оказало се, че в охраната има пробойна и шоуменът начаса уволнил къртицата. Започнал и собствено разследване.

Разигралата се случка не била първата подобна, издават хора, близки до Дългия. Хора, интересуващи се от живота му, нон стоп дебнели какво се случва около него, както и плановете му за шоуто, за политиката, за личния му живот.

И друг път Слави научавал за пробойни и включването на името си в разни интриги, за които научавал последен. Това го накарало да бъде изключително дискретен в последните дни, в това число и за новия си проект, който оповести преди три дена.

“Шефът се е изолирал, но не от високомерие, а заради факта, че не може да се довери на никого, освен на най-близките си – сценаристите. Те май са единствените, които през годините не го предадоха”, разкриват хора от екипа.

Именно от сценаристите се очаква да направят основните промени тази година – да включат повече песни на Слави, да правят конкурси и да забавляват публиката със скечове с актьори.

“Всеки ден имаме събирания и оперативки по няколко часа. Бистрят се различни концепции, но не участва целият екип, а само хората, на които Слави има доверие.”, споделят проближени до Трифонов.

За догодина той и екипът му смятат да направят отново международно турне, в което да се срещнат с успели в чужбина българи. Които имат желание да се завърнат у нас, предават от България днес.