Само в 7DniPlovdiv.bg

След като обяви, че ще глоби жестоко грешниците в Локо, Крушарски отново изстреля култово изказване: Ако трябва ще си гледам сам мачовете на „Лаута”! Пак ще станем най-готината публика, а Ботев ще ги бием дори с юноши!

7 Dni Plovdiv18.09.20171min2140
Христо Крушарски за сайта

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски изригна с поредния си култов коментар след издънката срещу Славия. Босът на черно-белите засегна всички най-актуални теми. Бизнесменът категорично обяви, че няма да допусне атаки срещу треньора на отбора Войн Войнов.

„Каквото видяхте вие, това видях и аз. Безволева игра на някои хора, които ще си получат заслуженото. Треньорът този път не е виновен и няма да се допусна да се спекулира с него. Не като Дани Кики сега да ми се гърчи, че си иска парите. Кои пари си искаш? За какво да го върна? Аз харча лични пари, които са ми доста скъпи. Глоби ще има за определени хора. И то жестоки глоби, ще има и предупреждения последни. Трети път няма да има! Аз не се предавам лесно. Който иска да дава пари за Локомотив, нека да дойде и да вади пари за клуба.

Аз предпочитам ботевистите, които пишат за мен и Локомотив, отколкото локомотивците, които пишат за мен!

Аз имам девето чувство.Знаех, че пак ще паднем. Вътрешно ми говореше, че имаше напрежение. То това само кьоравия не го е видял. Тази година пак ще сме в шестицата.

Ще има санкции и за феновете! Или ще се уважаваме взаимно, или ще си гледам мача сам. По-миналата година съм платил 100 000 лева. Миналата година бяхме най-готината публика. Дразгите идват не само от феновете, но и от някои действия… След този разговор с тарторите ще се оправим. Проблемите с феновете са си мои и аз с тях ще се разбера. Пак ще станем публика за подражание.

Ботев ще ги бием! С юноши ще ги бием.“, коментира Крушарски.