Само в 7DniPlovdiv.bg

Локо ще мие срама срещу Славия, Войнов готов да рискува със заместника на Камбуров

7 Dni Plovdiv17.09.20171min380
Радост в отбора на Локо

Локомотив се готви да нанесе поражение на гостите от Славия. Двубоят от 20 часа на “Лаута”. Възпитаниците на Войн Войнов са амбицирани да ударят белите, за да се извинят пред своите верни привърженици. В предишния кръг смърфовете понесоха огромен срам, губейки с позорното 0:5 от Пирин в Благоевград. След този крах се стигна и до нахлуването на фенове на една от тренировките през седмицата, когато дръпнаха сериозно конско на играчите. Междувременно черно-белите отстраниха Дани Кики от представителния отбор.
Извън сметките продължава да е Димитър Везалов. Сред избраниците на Войнов за първи път попаднаха новопривлечените африкански перли – Мохамед Муса и Халед Аяри. Двамата са пред официален дебют за черно-белите, а 7 DniFutbol.bg разбра, че наставникът на пловдивчани сериозно обмисля да пусне като титуляр тунизийския нападател.
На вратата е твърде вероятно да се завърне Пиргов. Пред него се очаква да оперират Крумов, Николов, Георгиев и Бедиме. В средата на терена ще са новият капитан Траянов, Умарбаев, Бакалов и Марчев. В преди позиции ще са Мартинович и евентуално Аяри. Ако Халед не започне мача, вероятно двубоят ще стартира Серджо, което ще доведе до леки размествания сред офанзивните халфове.