Само в 7DniPlovdiv.bg

Невиждано! Уважавана пловдивска медия направи скандални намеци за топла връзка между Ботев и Лудогорец! Вижте за какво става въпрос

7 Dni Plovdiv16.09.20171min10250
_49T4329

Твърде любопитен и скандален материал се появи днес на сайта на Марица. Една от най-уважаваните медии в Пловдив го публикува във връзка с предстоящото гостуване на Ботев на шампиона Лудогорец. В него се правят скандални намеци за топла връзка между двата футболни клуба. Вижте и самият материал на колегата от Марица:

Пет въпроса към “Ботев” преди понеделник

От началото на месеца Ботев се тресе. Къде заради излъгани очаквания, къде заради напразни надежди, къде заради чиста доза страх.

За оставките и останалите няма смисъл да се говори. Новата сакрална дата е 1октомври. Тогава ще се понагласи пасиансът. Дотогава е ясно едно – всяка пешка с някаква власт в Ботев се мъчи да стане цар.

Въпросът е във въпросите, отговори на които няма кой да даде. Ръководството е в оставка, на Николай Киров му пуши главата – няма играчи, а отборът му гостува на най-силния тим в България.

Не, че ме интересува, но мой приятел пита. Затова и ще изстрелям няколко въпроса, които ще си останат и без отговор. Но все пак сме ги задали, нали!

Има ли приятелски отношения между Ботев и Лудогорец? Справка – последните десетина мача за първенство.

Има ли страх от Лудогорец сред лидерите на отбора? Справка – контузиите на Тодор Неделев, Пламен Димов и Крум Стоянов. Прибавяме и Йордан Минев. Всъщност, с него и без него, разликата в защитата на Ботев не е голяма

Има ли връзка премията за мача с Левски с обещаната съща сума за ЦСКА-София. Двете премии от едно и също място ли са приготвени? Има ли такава и за кротка и разумна игра в понеделник в Разград?

И така, това са част от въпросите, които мои приятели фенове на Ботев ежедневно ми задават. И те не се интересуват кой на какво ще е шеф, стига Ботев да е достоен отбор. Както цялото това лято!

И накрая, в понеделник Ботев ще поведе рано в резултата срещу Лудогорец и след това ще инкасира загуба на хендикап? За един приятел питам.

 

Юлиян АНГЕЛОВ, Марица