Само в 7DniPlovdiv.bg

Галена си нае момче да я оправя ежедневно! Плаща му по 1500 лева (Скандални СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv16.09.20171min13401
Галена

Наблюдателен фен на Галена ни изпрати снимки, на които певицата няма нищо общо с визията, която постига след обработка с фотошоп програмата. Той твърди, че фолкаджийката си плаща за обработка на всяка снимка, която публикува на страницата си в социалните мрежи, предаде Хот Арена.

Ето какво ни пише нашият читател:

Позастаряващата певица от Смядово наскоро отбеляза, че не е модел и затова хората не бива да я съдят за начина по който изглежда. Въпреки това Галена нае момче, на което плаща 1500 лева на месец, за да оправя всички нейни снимки от участия с фотошоп. Поп-фолк изпълнителката също сподели наскоро в ефир, че коментари от типа „див тюлен“ не я засягат. Очевидно съдейки по силно тушираните снимки в страницата и във фейсбук, певицата вместо или да отслабне, или да се примири с промяната, използва най-евтиния трик, а именно фотошопа. Можете да видите разликата между реалните снимки и качените в страницата на певицата.

На страницата на благоевградско заведение са качени снимки на изпълнителката, които нямат нищо общо с кадрите в страницата й във фейсбук”.