Само в 7DniPlovdiv.bg

Брутално меле! Група цигани с брадви пребиха зверски българи и строшиха колата им (Ужасяващи ВИДЕА)

7 Dni Plovdiv16.09.20171min9850
Роми

Цигани млатят с брадва българи в Мъглен! Трошат кола, псуват и се заканват! Сигналът бе получен на пощата на ПИК от Организация за защита на българските граждани (ОЗБГ).

Случката се описва така: Става въпрос за побой над българи от цигани в село Мъглен, община Айтос. Това се случва днес (15 септември 2017 г.) около 16:30 часа. Единият българин е сериозно пострадал от удари с брадва от страна на циганите. Според очевидец българите са нападнати без причина от циганите. Молбата е да бъдат изпратени клиповете до медиите, за да не се прикрие случаят. На двете видеа се вижда ясно за какво става въпрос и как циганите искат да убият българите. Според подателят на клиповете единият от циганите е Руси Джамбазът от село Мъглен.

ОЗБГ настоява всички отговорни институции да се самосезират и да се вземат мерки срещу опита за убийство на българите от страна на циганите. Преди дни имаше посегателство от циганин над деца в “Меден рудник”, сега други българи са жертви.

„Докога българите ще бъдем малцинство в собствената си държава, докога цигани ще ни бият, пребиват и убиват, докога управляващите ще ги защитават за сметка на собствения им народ – българския“, питат от организацията.

От организацията пращат и две брутални видеа, на които се виждат шокиращи кадри.