Само в 7DniPlovdiv.bg

Слави Трифонов изригна и заплаши политиците: В България има кадърни хора, аз ще ги намеря и те ще ви сменят!

7 Dni Plovdiv15.09.20171min8850
Слави Трифонов

Слави Трифонов най-после анонсира политическия си проект. Водещият изпрати открито писмо до медиите, в което заявява, че започва да търси кадърни българи, които да заместят политическата класа, предаде Trafficnews.bg

Ето и цялото писмо на Трифонов:

„Уважаеми съотечественици, доказателствата за некадърността и неморалността на сегашната политическа класа са постоянни. За съжаление бих казал – ежедневни.

Тъжна, тъжна, тъжна работа. Постоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност, от страна на политическата класа са основателен повод, а пък има три милиона и половина основателни причини, да заявя следното: Референдумът продължава и това продължение неминуемо ще доведе до отвоюване от страна на народа на гражданските му права. Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници.

Но това не означава, че няма такива българи. И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи. Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ“, се казва в писмото на Слави Трифонов.”