Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Локо се пробвал за още един от Левски!

7 Dni Plovdiv15.09.20171min1950
Франсис Нар - Левски

Локомотив е искал да привлече не само поне единия измежду Бабатунде Адениджи и Амаду Сукуна от Левски . В сметките на смърфовете е влизал  и още един футболист на сините. На „Лаута“ са пробвали да вземат и Франсис Нар, научи 7DniPlovdiv.bg. И ганаецът е сред низвергнатите при столичани играчи. Черно-белите обаче удариха на камък в опита си да се подсилят с африканеца. Пловдивчани се надяваха Нар да склони да се раздели с Левски и да стане свободен агент преди 6 септември, когато затвори трансферният прозорец в България. Франсис обаче предпочете да остане на „Герена“, макар и да тренира с юношите на клуба, но да получава заплатата си при столичани.

Вече писахме, че най-желаният от Левски играч бе Бабатунде Адениджи. Нигерийският таран обаче не склони да напусне сините и да се превърне в заместника на Мартин Камбуров на „Лаута“. Той също продължава да се готви с подрастващите на „Герена“.

След като не сполучиха с Адениджи, смърфовете се бяха преориентирали към Амаду Сукуна. От Локо дори обявиха френския нападател за сигурно свое ново попълние, но той им извъртя номер и подписа с Черно море. Сукуна скъса със сините, а докато всички чакаха да цъфне в Пловдив, той направи неприятен сюрприз, озовавайки се във Варна. Вече писахме, че дори и  Левски очакваха Амаду да продължи кариерата си при черно-белите.

ВИЖТЕ ТУК

Все пак Локо намери заместник на Камбуров в лицето на Халед Аяри. Тунизиецът се обвърза с клуба за 1,5 години. Но черно-белите съжаляват, че не успяха да се подсилят и с поне един от желаните играчи от Левски.