Само в 7DniPlovdiv.bg

След дъжд качулка! Кумът на Стоичков замаза гафа в Локо за кмета на Пловдив

7 Dni Plovdiv14.09.20171min2160
Атанас Узунов и Христо Стоичков

Административният директор на Локомотив Пловдив г-н Атанас Узунов пожела да внесе повече яснота около общинската сесия, провела се по-рано през деня. При черно-белите днес си поиграха на развален телефон, след като на официалния сайт на излезе информация, че кметът на Пловдив Иван Тотев ще стане член на Клуба на привържениците на Локомотив Пловдив, а малко по-късно феновете скочиха като ужилени, обявявайки, че не са канили градоначалника в организацията си.

Г-н Узунов какво се случи днес на общинската сесия?

-Използвам трибуната на официалния сайт на Локомотив Пловдив за да внеса повече яснота по казуса с г-н Тотев. Информацията, която излезе в някои медии по-рано, не отговаря на истината.

Днес на събранието на общинската сесия от името на Локомотив Пловдив подарихме книгата ”От тук започва любовта”, която е посветена на историята на Локомотив, и с която искахме да покажем, че нашия клуб е част от историята на града ни и неизменна част от новото ни културно наследство.

Г-н Тотев и община Пловдив помагат и са помагали, както на Локомотив Пловдив, така и на всички други отбори в града ни.

Точните му думи бяха:  “Община Пловдив е добронамерена към Локомотив. Тя няма да дели клубовете и ще помага на всеки един по равно.”