Само в 7DniPlovdiv.bg

Даниел Петканов и Богданска лъжат цяла България, за да си правят евтин пиар! Отново са двойка, но крият… (Горещи СНИМКИ)

7 Dni Plovdiv14.09.20171min6110
Даниел петканов Алекс Богданска
Александра Богданска и Даниел Петканов, които уж шият разбити си сърца в къщата на “Вип Брадър”, в действителност лъжат цяла България, твърди читател на БЛИЦ.
Информаторът, който пожела анонимност заради близката си връзка с двамата риалити герои, разказа за симулираната им раздяла. Двамата отдавна не били разделени, а в къщата играят театър за рейтинг. Публикуваме писмото пристигнало на електронната ни поща без редакторска намеса.

“Здравейте, изпращам ви снимки за това, че е време Даниел Петканов и Александра да спрат да лъжат цяла България! Те всъщност са заедно , подкрепям твърдението си с прикачени снимки, на които се вижда че това лято са били на почивка заедно, и че все още живеят заедно в Даниел. Истината е че те ще се съберат “официално”в предаването , това е техен план от доста време на сам и доста хора са наясно. Това е един голям заговор и измама на гърба на който си правят страшна реклама !
Всичките са снимки са след раздялата им, снимката на картината е от профила на Даниел, може да се види и в епизода на черешката когато бяха заедно, че това е същият апартамент , нейната снимка пред тази картина е тази зима, както и сивмката на която са и двамата пред картината е пак от тази зима. Снимката на яхтата очевидно , че е от едно и също място, пак от това лято.
Моля ви да остана анонимна защото съм тяхна позната .”