Само в 7DniPlovdiv.bg

Фенклубът на Локо скочи като ужилен: Не омаловажаме усилията на кмета Тотев за развитието на спорта, но не сме го канили за член на организацията ни!

7 Dni Plovdiv14.09.20171min480
Агитката на Локо Пд

Фенклубът на Локомотив реагира, веднага след като официалният сайт на клуба информира, че кметът на Пловдив Иван Тотев ще стане член на Клуба на привържениците на черно-белите.

7DniPlovdiv.bg публикува изявлението без редакторска намеса:

Фенклубът на Локомотив наистина е обсъждал възможното приемане на кмета Иван Тотев в редиците си. През годините на своето управление, г-н Тотев нееднократно е помагал на любимия ни клуб. Ние, локомотивците, сме признателни хора и като такива винаги ще помним неговите жестове.

Длъжни сме обаче да заявим, че във Фенклуб Локомотив Пловдив не е взимано решение за покана към г-н Тотев за членство, както побърза да обяви официалният сайт на клуба. Оставяме на клубното ръководство да реши, как да санкционира служителя си, наредил на пресслужбата да напише невярната информация.

Подчертаваме, че с настоящата декларация не търсим конфронтация с кмета на Пловдив и не омаловажаваме неговите усилия за развитието на спорта в града. Към г-н Тотев оставаме с най-добри чувства.