Само в 7DniPlovdiv.bg

След като стана член на мажоритарния собственик на Ботев, кметът на Пловдив влиза и във възраждащия се Клуб на привържениците на Локо

7 Dni Plovdiv14.09.20171min1810
Иван Тотев с фланелка на Локо Пд

Кметът на град Пловдив г-н Иван Тотев получи подарък от ръководството на ПФК Локомотив Пловдив книгата ‘‘От тук започва любовта”. Изданието е том първи от поредицата книги посветени на историята на Локомотив Пловдив.

Книгата бе връчена от голямата легенда на клуба Гочо Василев, както и от административния директор на ”черно-белите” Атанас Узунов.

Г-н Тотев ще стане част и от ”Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив”, съобщава официалният сайт на пловдивския клуб.

Този клуб, акт на официално легитимиране на черно-бялата общност, има своите дълбоки исторически корени – и те очертават локомотивци сред най-дейните и всеотдайни привърженици в България.

7DniPlovdiv.bg припомня, че преди няма и седмица кметът на Пловдив Иван Тотев стана член на Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“. Въпросната организация на феновете на канарчетата в момента е мажоритарен собственик на градския съперник на смърфовете.