Само в 7DniPlovdiv.bg

Кубрат Пулев изригна: Ще нокаутирам Антъни Джошуа!

7 Dni Plovdiv14.09.20171min450
Кубрат Пулев - Кобрата

Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев заяви в интервю за IFL TV, че въпреки малкото време, с което разполага за подготовка, ще бъде в топ форма за предстоящия си двубой срещу световния шампион на WBA, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа. Кобрата ще опита да вземе титлите на британеца 28 октомври в Кардиф. Българинът демонстрира и абсолютна увереност, че той ще е победителят в двубоя.

“На 28 октомври пред 80 000 зрители в Кардиф ще се чувствам много добре. Вярвам в това. Сега се чувствам отлично, а след месец и няколко дена смятам да се чувствам още по-добре. Ще съм в топ форма и готов за бой.Може да се каже, че времето за подготовка е малко кратко, поради малки неуредици може би в моя тим и от моите мениджъри. Вярвам обаче, че ще нокаутирам Антъни Джошуа. Всъщност вярвам, че ще го победя, не знам по какъв начин, но вярвам, че аз ще съм победителят“, обяви Кубрат Пулев.

Кобрата допълни, че има опит срещу боксьори от типа на Джошуа, защото се е боксирал срещу всякакви. Според него мачът на британеца с Владимир Кличко е бил доста оспорван и дори Джошуа е бил много близо до загуба. Кобрата отсече, че ако е бил на мястото на украинеца, щеше да излезе за реванш срещу Джошуа.