Само в 7DniPlovdiv.bg

Брутална гавра с България! Спряха достъпа до билети за родните привърженици за мача Кубрат Пулев – Антъни Джожуа! Кобрата направо подивя!

7 Dni Plovdiv13.09.20171min980
Кубрат Пулев

Неприятен удар се стовари върху феновете на Кубрат Пулев в България. Бруталната гавра дойде от сайта Stubhub.co.uk, койтоединствен е оторизиран да продава билетите за боксовия двубой между Кобрата и Антъни Джошуа. Зрелищният мач ще се състои на 28 октомври в Кардиф.Множество българи опитаха да влязат в сайта и да си закупят пропуски, но се оказа, че достъпът от България до платформата е спрян от вчера следобед. Само първите 24 часа от разпространението им над 70 000 души закупиха билети за двубоя от общо пуснати в продажба 74 000. Така се стигна до рекордна продажба. Това означава, че стадион „Принсипалити“ ще бъде изпълнен до краен предел за сблъсъка за 3 пояса – тези на WBO, IBF и IBO.
Долната постъпка стигна до ушите и на самия Кубрат Пулев. Кобрата обеща да направи всичко възможно сънародниците му у нас да получат достъп до онлайн платформата за продажба на билети. От щаба на българина са проверили, че линкът за онлайн продажба работи безотказно от всяка друга държава в Европа, с изключение на България.
“Обръщам се към всички хора, които искат да ме подкрепят в мача срещу Антъни Джошуа. Днес научих за този проблем и съм много озадачен! Не искам да си мисля, че българите, които обичат бокса в България и искат да бъдат на този исторически мач, са дискриминирани нарочно! Ще направя всичко възможно тази долна постъпка да бъде коригирана веднага! Чакам ви на стадиона! 28-ми октомври, Кардиф”, изригна във Фейсбук бесният Кубрат Пулев.