Само в 7DniPlovdiv.bg

Тотев, кой плати толкова при, за да се веят цици навръх 6-и септември в Пловдив (Ето и скандални снимки)

7 Dni Plovdiv13.09.20171min9390
Концерт15

Навръх 6-и септември празникът на Пловдив бе отбелязан по особено пошъл начин – с БЕЗПЛАТЕН концерт на Криско и танцьорката му, Гери-Никол и още няколко разгологъзени създания.

Проверка на 7DniPlovdiv.bg обаче показа, че при опосумите Иван и Андрей няма нищо безплатно. Нещо повече, община Пловдив се е бръкнала с над 50 000 лева, за наеме зала “Колодрума” и да плати хонорар на участниците. Помогнал е със средства и местен бизнесмен.

Г-н Тотев, не е ли малко срамно да харчите народни при, за да отбелязвате най-големия български празник с концерт на новата чалга, чийто видни представители са Гери-Никол и продуцентът на Тита, Мита и Ракита – Криско?

Има ли решение да се плащат такива средства и кой го е взел?

Не смятате ли, че за 50 000 лева можеше да се организира нещо много по-стойностно, нещо много по-истинско, за да разберат хората, че Пловдив е нещо повече от хотела на мамин Ваньо и Криско?

И докога по дяволите разследван тип като Тотев за измами за милиони, ще има правото да разписва документи за дребнички суми като 50 000 лева? В Пловдив прокурори няма ли!?

ЕТО И СНИМКИ ОТ ПОШЛОТО СЪБИТИЕ, КОЕТО ДОРИ НЕ НАПЪЛНИ ЗАЛАТА:

Концерт на Криско, Гери-Никол и Ъпсурт послучай 6-и септември в Пловдив