Само в 7DniPlovdiv.bg

Първо в 7DP: Босът на Локо се връща от Аржентина днес! Крушарски ще изрязва гангрената от клуба

7 Dni Plovdiv13.09.20171min460
Крушарски - Аржентина - 2

Собственикът на Локомотив Христо Крушарски се завръща от Аржентина днес, научи 7DniPlovdiv.bg. Ако нещо не промени плановете му, той ще се появи и на “Лаута”.Босът на пловдивчани изкара почти месец в родината на Диего Марадона, където развива бизнес. Покрай работните си ангажименти Крушарски разпускаше със сериозно вдигане на адреналина. Докато бе в Аржентина, бизнесменът изкачи връх, намиращ се на надморска височина от 4170 м.
Крушарски ще бъде при подчинените си само няколко дни след позорната загуба с 0:5 при гостуването на Пирин. Благодетелят на смърфовете чете конско по телефона след срама в Благоевград. Сега той ще стегне редиците в клуба лично.
Привържениците на отбора призоваха Крушарски да изреже до кокал гангрената от клуба. Още преди да лично да се запознае със ситуацията, секирата на “Лаута” взе първите си жертви. Капитанът Дани Кики е отстранен от представителния отбор, а Димитър Велковски отнесе глоба за невъздържаното си поведение на стадион “Христо Ботев”. Предстои да разберем ще продължи ли Крушарски с изрязването на гангрената, както пожелаха феновете.