Само в 7DniPlovdiv.bg

Не е истина през какво е преминала любимата на Гришо преди да стане милионерка! Вижте как се е жертвала Никол, за да изкара пари

7 Dni Plovdiv12.09.20171min690
Гришо и Никол

Днес Никол Шерцингер има милиони в банковата си сметка, но истината е, че тя не винаги се е радвала на луксозен начин на живот. Певицата и композитор никога не е криела, че семейството ѝ не е имало финансови възможности, но днес тя сподели точно какви жертви ѝ се е налагало да прави, за да получи образование. Тъй като родителите ѝ не са разполагали със средства, за да пратят Никол в колеж, на нея ѝ се наложило да мине през редица нископлатени работни места в опит да спести за своето учение.
“Направих много, за да отида в колеж – бях гримьор, пеех опера в италиански ресторант…”, споделя приятелката на Григор Димитров. Най-крайната мярка било даването на кръв срещу пари.
39-годишната красавица се чувства много горда от положените усилия, които я довели до сбъдването на мечтата ѝ. Тя също така разкрива, че битката с бедноста ѝ е повлияла и днес въпреки солидните си доходи все още е доста пестелива, внимателно обмисля разходите си и не приема нищо за даденост.
Прочети повече на: woman.bg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *