Само в 7DniPlovdiv.bg

Лидерът на бултрасите призова: Спрете с взаимните обвинения! Не може Сульо и Пульо да се изказват на гърба на Ботев!

7 Dni Plovdiv12.09.20171min750
Божидар Божилов

Божидар Божилов, който е един от лидерите на бултрасите, направи крайно любопитно изявление в социалната мрежа Фейсбук. Той е един от членовете на УС на Сдружение ПФК Ботев Пловдив, които подадоха оставка в неделя.
Вижте позицията на Божилов:
“Ще Ви помоля да се спре с взаимните обвинения кой-кой е и за какво се бори! Факт е, че в момента феновете са толкова разединени и на диаметрално противоположни мнения, колкото не са били никога! Това е в следствие на каквато и да е липса на диалог и комуникация … което води точно до това, че Сульо и Пульо да се изказва и да се прави на много актуален на гърба на Ботев!
За това сме си виновни ние – феновете! Няма абсолютна истина – нищо не е абсолютно черно или абсолютно бяло ….. но докато ние не седнем на една маса и не си кажем кой къде го стяга обувката, то дотогава ще даваме трибуна на всякакви индивиди, изпълзяли от някъде да търсят популярност и внимание!
За това днес разговарях с няколко човека от различните фракции да направим среща в най-кратки срокове, на която чисто по мъжки да си кажем нещата кой как ги вижда и да намерим най-правилния и верен път за изход от създалата се ситуация!
Аз лично няма да напиша нито ред или да дам мнение под какъвто и да е пост, докато тази среща не стане факт! Лек ден от мен и само Ботев!”