Само в 7DniPlovdiv.bg

Откриват Есенния панаир в Пловдив с грандиозен спектакъл от светлина и звук

7 Dni Plovdiv12.09.20171min460
Пловдивски панаир

Грандиозен спектакъл, сътворен от светлина, звук, технологични атракции и хитове на попзвезди, ще ознаменува откриването на 73-ия Международен технически панаир в Пловдив. Подобно шоу, наситено с микс от много ефекти, се прави за първи път в града, а специален гост е известният певец Миро, предаде marica.bg

Безплатният концерт „Пловдивска феерия“ ще се състои на 16 септември, събота, от 19.30 ч. на площад „Стефан Стамболов”. Той предшества старта на най-голямото бизнес събитие в България, което ще се проведе от 25 до 30 септември в Международен панаир Пловдив. Впечатляващ 3D мапинг ще се разгърне върху фасадата на една от най-красивите и оригинални старинни сгради в центъра на града. Аудио-визуалната композиция изобразява по завладяващ начин света на модерните технологии с динамични анимации, ярки цветове и музика. Така зрителите ще имат възможност да се пренесат в атмосферата на предстоящия Есенен панаир, известен като най-престижната технологична среща на Балканите, защото демонстрира иновации от последно поколение.

За доброто настроение на публиката ще се погрижат музикалните реалити звезди Маги Джанаварова, Стивън Ачикор и Краси Иванова. Финалът на концерта е поверен на Миро, един от най-популярните български изпълнители с хиляди фенове. В соловата си кариера и като участник в дует „Каризма“ той печели всички национални музикални награди и много международни. Всяка негова поява на сцената предизвиква възторг сред слушателите, а концертът на 16 септември ще бъде поредното взривяващо преживяване с любими хитове и нови песни.

Спектакълът е подарък за жителите и гостите на града от Международен панаир Пловдив по повод предстоящото изложение ЕСЕН 2017. То се откроява със своите мащаби. 20% е ръстът на изложбените площи, което означава, че участниците ще покажат повече новости. Компании от близо 40 държави ще представят технологии, техника и авангардни решения за индустрията и дома. Посетителите ще видят строителни машини гиганти, разположени на повече от 7000 кв. метра, новата зона „Галерия Имоти“, международен гейминг турнир, дрон шоу с летящи роботи, състезателен болид от „Формула 1“, най-големия български мотокар, последни модели леки коли, товарни автомобили и автобуси, екзотика от Скандинавия – къщи, направени от трупи, и миниатюрни дървени постройки за барбекю.

Специалистите ще се запознаят с изделия и услуги от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, водния сектор, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия.

Международният технически панаир отново ще предложи интересни експозиции и атракции в дните от 25 до 30 септември. Изложението ще бъде отворено от 9 до 18 ч., а в последния ден – до 14 часа. Билетът струва 5 лева, като за ученици, пенсионери и инвалиди има преференциална цена от 2 лева.