Само в 7DniPlovdiv.bg

Само в 7DP: Пълен цирк! Левски предостави документите на Сукуна на Локо, но нападателят преметнал всички! Вижте какво се е случило

7 Dni Plovdiv12.09.20171min2450
Амаду Сукуна в Черно море 2

Ситуацията около пропадналия в последния момент трансфер на Амаду Сукуна в Локомотив наподобява на истинска трагикомедия. 25-годишният нападател се озова на стадион “Тича” във Варна, а не на “Лаута”, както всички очакваха. Под всички разбирайте и досегашният му отбор – Левски. От “Герена” са били толкова убедени, че освободеният от тях французин ще подсили пловдивчани и затова са предоставили някои от документите му, касаещи бъдещата му картотека на Локомотив, научи 7DniPlovdiv.bg. Това се е случило в неделя. Сините са провели последната си лека тренировка преди гостуването на Ботев на “Лаута”. Заниманието се е състояло преди обед. Точно тогава служители от администрацията на Левски са предоставили въпросната документация на колегите си от Локо.
В понеделник сутринта обаче циркът стана пълен, след като Сукуна още от вечерта се озова в морската ни столица. Пловдивчани започнаха да се чудят и маят как отново се озоваха в ролята на балъци. В Левски също са останали изненадани, тъй като очакваха Амаду да продължи кариерата си под тепетата. Според запознати разковничето е по-добра финансова оферта към французина от страна на Черно море. На финала Сукуна е изявил претенции за заплата, която на “Лаута” не са могли да извадят, но за варненци не е било никакъв проблем да ги надцакат с повече пари за възнаграждението на нападателя.